Mini-interviu cu Geanina

Mini-interviu cu Geanina

11 Ianuarie 2021
|

Pentru ca suntem mandri de echipa alaturi de care ne dezvoltam, astazi incepem o noua initiativa: ii intrebam pe colegii nostri cum e munca in echipa ICCO FM.
Geanina este colega care da startul si ne vorbeste despre alegerea facultatii potrivite si traseul ei profesional, pana in prezent, alaturi de echipa noastra.

Mult timp am crezut ca nu am ales facultatea potrivita, dar cu timpul visele au inceput sa prinda contur. Privind in urma, imi dau seama ca a fost cea mai buna alegere pe care puteam sa o fac la final de liceu.
Facultatea de Constructii a fost o adevarata provocare, dar in acelasi timp a fost si locul in care am pus bazele drumului meu profesional, un drum pe care acum il urmez cu mult drag.
Au fost 4 ani plini de momente frumoase, in care mi-am facut prieteni si in care am invatat mai ales faptul ca in constructii este ca in viata, daca nu avem o fundatie stabila, bine realizata, atunci cand vei ajunge la acoperis, cladirea va cadea.
Cu ajutorul profesorilor care m-au indrumat, am ajuns unde sunt astazi, angajata la o firma de constructii,

ICCO Facility Management, din Brasov, unde zilnic am parte de provocari noi care ma ajuta in dezvoltarea mea ca inginer in constructii.

Viata in #iccofmteam, este una dinamica, plina de oameni frumosi, ambitiosi si curajosi, oameni de la care ai zilnic cate ceva de invatat, atat despre domeniul in care lucram, cat si despre timp liber, familie, prietenie, dar mai ales OMENIE. Am fost primita cu bratele deschise, cu zambete largi si incurajata sa progresez in cariera de inginer constructor.
#careers #iccofm #iccofmteam