Workshop Calitate

Workshop Calitate

15 Februarie 2019
|

Suntem o echipa puternica de mult timp, dar eforturile noastre de a deveni din ce in ce mai buni sunt continue.
Am incheiat saptamana intr-o nota pozitiva, adusa de colega noastra din departamentul Calitate, in cadrul workshop-ului organizat pentru colegii ICCOFM.

icco facility management workshop calitateicco facility management workshop calitateicco facility management workshop calitateicco facility management workshop calitate
Desi subiectul discutiilor este cunoscut in companie, exista intotdeauna loc de mai bine. Astfel, s-a discutat in mod constructiv despre planurile noastre pentru anul 2019 pentru sustinerea Calitatii, despre felul in care putem optimiza procesele si, nu in ultimul rand, despre secretul unei bune comunicari interdepartamentale.

#calitate #iccofm #calitateinsantiere #calitateiniccofm

Pentru noi e important ca toate avantajele unui sistem de management al calitatii sa se transpuna in activitatile zilnice. Vrem sa profitam de tot ce ne poate oferi acesta si, desigur, sa evitam sa „se puna praful” pe hartile noastre de proces. Pe scurt, sistemul de management integrat este pentru noi mai mult decat un set de principii – este ceea ce ne ajuta sa ne indeplinim misiunea.
 
Pirii Constantin - Director Executiv