Antreprenor general - ICCO Facility Management

furnizăm servicii complete pentru clădiri, dispunând de capabilități de construcție și renovare pentru proiecte industriale, comerciale și civile de tip Greenfield și Brownfield.

Viziune

Viziunea ICCO Facility Management este de a deveni o prezenta notabila pe piata din estul Europei, in serviciile de constructii si facility management.

Misiune

În dinamica accelerată a lumii de azi, dorim să ne aliniem competențele la îndeplinirea obiectivelor clienților noștri, astfel încât să devenim un partener strategic.

Consultanță și asistență tehnică

în toate fazele de execuție

Execuție de lucrări

infrastructură și structura de rezistență, finisaje și amenajări interioare, pardoseli industriale și prefabricate din beton, lucrări specifice pentru monumente istorice

Administrare și mentenanță clădiri

Image

Capabilități

Experiență

Existența în cadrul companiei și a grupului, a know how-ului necesar pentru furnizarea unor servicii complexe de construcții și facility management.

Software

Dotare hardware și software pentru planificarea, urmărirea și optimizarea activităților de proiectare, construcții, întreținere și mentenanță.

Specializare

Specialiști în domenii complexe din cadrul activităților relaționate administrării și întreținerii construcțiilor, proiectelor de investiții în construcții.

Image

Infrastructură

Echipamente și tehnică necesară activităților de mentenanță și administrare a clădirilor.